Bij Tileda, een trots Nederlands bedrijf, zetten we ons in voor innovatie in energieopslag.


Onze batterijtechnologie is niet zomaar een product - het is een belofte van betrouwbare, betaalbare en schone energie voor huishoudens over de hele wereld. We begrijpen dat een dag zonder stroom meer is dan ongemak; het is een gemis aan verbinding en kracht in het dagelijks leven.


Onze missie gaat verder dan energieopslag. Bij Tileda geloven we in de kracht van eerlijkheid, transparantie en ethiek. We bouwen niet alleen relaties met onze klanten en partners op basis van integriteit, maar we communiceren ook open en eerlijk met iedereen die betrokken is bij onze reis.


Het winnen van jouw vertrouwen en geloofwaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar verantwoordelijkheid in elk aspect van ons bedrijf, van het leveren van hoogwaardige producten tot het transparant zijn over uitdagingen en het samen zoeken naar oplossingen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus - niet alleen tegenover jou,
maar ook tegenover onze planeet. We steunen sociale en milieugerelateerde initiatieven en implementeren duurzame bedrijfspraktijken om onze ecologische voetafdruk teminimaliseren.

Bij Tileda geloven we dat technologie op een respectvolle en behoudende manier voor onze planeet moet worden ingezet. Energiebewustzijn is een gedeelde verantwoordelijkheid, en we zijn er trots op dit met jou te delen.