Welke poorten heeft een portable power station?

(Handig!) Bekijke de volledige lijst van specificaties van onze bestseller, de PPS 2400. 

Lijst van poorten & uitgangen van de Tileda PPS 2400

Een portable power station, ook wel bekend als een draagbare generator of draagbare batterij, is een apparaat dat elektriciteit opslaat en levert via verschillende poorten. Deze poorten zijn essentieel omdat ze bepalen welke apparaten jij kunt aansluiten en opladen. In dit artikel gaan we de verschillende soorten poorten die je kunt vinden op een portable power station in detail bespreken, met de PPS 2400 als voorbeeld.AC-uitgangen

AC-uitgangen, of wisselstroomuitgangen, zijn de meest voorkomende soorten poorten die je op een portable power station zult vinden. Ze zijn vergelijkbaar met de stopcontacten die je in je huis vindt en kunnen worden gebruikt om een breed scala aan apparaten van stroom te voorzien, van laptops tot koelkasten. De PPS 2400 is uitgerust met drie AC-uitgangen en heeft een continu vermogen van 2400W en een piekvermogen van 3000W, waardoor het ideaal is voor krachtige toepassingen.


DC-uitgangen

DC-uitgangen, of gelijkstroomuitgangen, zijn een andere veel voorkomende soort poort op portable power stations. Ze leveren een constante stroom en worden vaak gebruikt om kleinere apparaten op te laden, zoals smartphones en tablets. De PPS 2400 biedt een verscheidenheid aan DC-uitgangen: drie USB-C uitgangen (waarvan één met 100W en twee met 20W) en twee USB-A uitgangen van 5V/2.4A, samen met twee 12V uitgangen (Cigar Lighter en Round Port), wat een hoge mate van veelzijdigheid biedt.


Overige USB-uitgangen

Om je laptop en telefoon op te laden zijn USB uitgangen nodig. Op de meest portable power stations zijn er 1-3 te vinden van type A en type C van elk. Deze kunnen oplopen tot wel 100W vermogen. 


Zonne-energie-ingangen

Een unieke eigenschap van de PPS 2400 is de mogelijkheid om op te laden via zonne-energie, naast de standaard oplaadopties via 230V net of 12V auto-aansteker. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruik in afgelegen gebieden of voor duurzame energieoplossingen.


Oplaadmogelijkheden

Deze krachtige energiebronnen moeten natuurlijk zelf ook opgeladen worden. De portable powers stations worden vaak met 230v net aangesloten. Onze bestseller, de PPS 2400 ook. Je kunt deze ook opladen via een 12V auto-aansteker, maar dat zal wel een tijdje duren (dit raden we ook niet aan!) De PPS 2400 heeft een levenscyclus van 3500+ ladingen.


Conclusie

Een portable power station zoals de PPS 2400 biedt een reeks poorten die geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder AC- en DC-uitgangen en zonne-energie-ingangen. Met een snelle oplaadtijd van slechts 1,5 uur, een levensduur van meer dan 3500 oplaadcycli, en een multifunctioneel display dat de restcapaciteit toont, is de PPS 2400 een robuuste en betrouwbare keuze voor al jouw stroombehoeften.
Laat een reactie achter

Bekijk onze Portable Power Stations

Onze Power Stations openen een nieuwe wereld van mobiliteit, zonder compromis van kracht of duurzaamheid.

Daniël van Til